Apartaments

La majoria dels apartaments es troben a l’edifici “La Palmera”. Situats a la Plaça Major de Sant Martí d’Empúries, en ple centre. Construcció de pedra, interiors totalment renovats i tot exterior. La majoria amb vistes al mar o bé a la plaça del poble. A escassos metres de la platja i de la zona de restaurants. Molt tranquils i gens sorollosos. Es lloguen per setmanes.

També tenim apartaments a L’Escala, dins el nucli urbà i molt a prop de la platja. Aquests es lloguem per un mínim de dues nits.

La Palmera 11 & 12

La Palmera 11 & 12

Apartaments en planta baixa, situats sota les voltes de l’edifici La Palmera. Construcció de pedra, tot exterior. Terrassa amb vistes privilegiades de la Plaça Major, a peu de carrer.

+ informació

La Palmera 1 & 2

La Palmera 1 & 2

Apartaments en planta baixa, situats a la façana litoral de l’edifici La Palmera. Construcció de pedra, tot exterior. Terrassa amb vistes al mar i a la platja de Sant Martí d’Empúries.

+ informació

La Palmera 3 & 4

La Palmera 3 & 4

Apartaments en primer pis, situats a  la façana litoral de l’edifici La Palmera. Construcció de pedra, tot exterior. Terrassa amb vistes al mar i a la platja de Sant Martí d’Empúries.

+ informació

Àtic La Palmera 5

Àtic La Palmera 5

Magnífic àtic, situat sobre l’edifici La Palmera. Construcció de pedra, tot exterior. Des de l’altura, domina tot el poble de Sant Martí d’Empúries. Vistes a 4 vents, des del mar fins a tota la plana de l’Empordà. Sens dubte, un apartament per a privilegiats que volen gaudir a fons dels nostres paisatges.

+ informació

Neàpolis 2

Neàpolis 2

Apartament en planta baixa. Forma part d’un petit edifici de només 4 apartaments. Situat just al costat del poble de Sant Martí d’Empúries, a 50 m. de la platja de les Dunes. És una zona molt segura i tranquil·la. 80 m2 de construcció, més una àmplia terrassa/solàrium. A peu de carrer però tancat de l’exterior. Molt íntim. Apartament climatitzat. + informació