Com arribar

Encara que creiem en l’ús del transport públic i el recomanem en qualsevol dels seus aspectes, tant per arribar a Villas Coll, Sant Martí d’Empúries, com per moure’s per la zona, recomanem el cotxe. Per desgràcia vivim en un indret molt poc freqüentat per autobusos o taxis, cosa que fa del cotxe el mitjà de transport més usat; per anar a fer la compra a L’Escala o simplement per gaudir de tota l’oferta turística de la costa.

Veure el mapa més gran »

Si veniu amb cotxe:

  • Pels que entreu per França pel pas fronterer de La Jonquera, o pels que veniu per Barcelona, heu d’agafar la autopista AP-7 fins a la sortida 5 (L’Escala-Empúries). Un cop passeu el peatge, heu de girar a la esquerra en direcció L’Escala, per la carretera GI-623. Heu de seguir tot recte fins a L’Escala. A la primera rotonda que trobareu en terme municipal de L’Escala (hi ha la oficina de turisme), heu d’agafar la sortida Sant Martí d’Empúries. Seguiu per aquesta carretera GIP-6307 fins al poble, estacioneu el vehicle sota mateix del poble, a la rotonda i camineu fins a la plaça Major 5, fins al Restaurant Can Coll on us estarem esperant. També podeu trucar-nos per telèfon al 0034 629853868 i us vindrem a recollir a la rotonda.
  • Pels que veniu per Girona, heu d’agafar la carretera nacional NII, direcció nord (França), fins a Orriols, on hi ha el trencant cap a L’Escala. Seguiu recte fins a la rotonda que trobareu en terme municipal de L’Escala (hi ha la oficina de turisme), heu d’agafar la sortida Sant Martí d’Empúries. Seguiu per aquesta carretera GIP-6307 fins al poble, estacioneu el vehicle sota mateix del poble, a la rotonda i camineu fins a la plaça Major 5, fins al Restaurant Can Coll on us estarem esperant. També podeu trucar-nos per telèfon al 0034 629853868 i us vindrem a recollir a la rotonda.

Si veniu amb avió:

  • Aeroport Girona-Costa Brava. Us recomano que llogueu un cotxe al mateix aeroport i seguiu les indicacions de com arribar en cotxe des de Girona. A la rotonda que trobareu sortint de l’aeroport ja trobeu l’accés a la NII. El transport públic des d’aquest aeroport no és gens recomanable. Sempre teniu l’opció d’agafar un taxi fins a Sant Martí d’Empúries.
  • Aeroport de Barcelona. Us recomano que llogueu un cotxe al mateix aeroport. Un cop sortiu de l’aeroport en cotxe, agafeu direcció Girona fins a trobar l’entrada a la autopista AP-7. Seguiu els passos comentats anteriorment de com arribar en cotxe des de Barcelona. Un taxi us sortirà massa car, i amb transport públic és bastant difícil i poc recomanable perquè no arribaríeu directament a Sant Martí d’Empúries.