Com funciona?

El procés de lloguer d’una de les nostres cases, apartaments o estudi, es realitza a través del formulari de contacte d’aquesta web. També ens podeu contactar a través del nostre telèfon d’informació 00 34 629853868.

5 passos senzills a seguir per realitzar la vostra reserva:

1- Omplir el formulari de contacte. Indicar sobretot el número de persones que us allotjareu, les dates exactes de la reserva i si preferiu una casa, apartament o estudi. Ens podeu indicar també si viatgeu amb algun animal de companyia. Tingueu cura d’escriure bé la vostra adreça e-mail, serà el mitjà pel qual ens posarem en contacte amb vosaltres.

2- Us respondrem el més aviat possible via e-mail. Us direm exactament el que tenim disponible per les dates que ens heu demanat i pel número de persones indicat. Podreu veure totes les fotos dels allotjaments en qüestió, situació al mapa i preu exacte de cada allotjament proposat.

3- Si voleu reservar un dels allotjaments que us proposem, ens heu de respondre l’e-mail que us hem enviat i ens heu de dir el nom de la casa, apartament o estudi que voleu llogar.

4- Rebreu la Pre-reserva de l’allotjament triat. Tindreu 15 dies a partir d’aquest moment per fer un primer pagament del preu total del lloguer, a un número de compte bancari que us donarem.

5- Un cop verifiquem que ens heu fet l’ingrès, us enviarem la Confirmació de la Reserva. A partir d’aquest moment l’allotjament queda reservat al vostre nom. Us estarem esperant a Sant Martí d’Empúries el dia que tingueu reservat. La resta del pagament, es liquida al rebre les claus de la casa, apartament o estudi reservat.