Condicions Generals

1- Llogar una de les nostres propietats suposa acceptar les condicions generals a tots els efectes.

2- El lloguer mínim d’una casa o apartament és d’una setmana, a excepció dels mesos de Juliol i Agost, on es dóna preferència als lloguers de dues setmanes.

3- El màxim d’ocupants permès a cada casa és de 6 persones, pels apartaments de 4 persones i per La Palmera 5 de 8 persones. Si en algun cas s’excedeix el màxim d’ocupants permès, es considerarà com una infracció i es cobrarà del dipòsit abonat pel client (punt 9).

4- Les setmanes de lloguer comencen sempre en Dissabte i acaben en Dissabte. L’hora d’entrada a les cases i apartaments és a partir de les 17:00h del primer dia de lloguer. Pels clients que arribin tard degut a l’horari dels vols, l’hora màxima d’entrada és fins a les 24:00h previ avís. La sortida de les propietats és abans de les 10:00h del matí del darrer dia de lloguer. L’incompliment de l’horari de sortida suposa una infracció i es cobrarà del dipòsit abonat pel client (punt 9).

5- El preu del lloguer d’una de les nostres propietats inclou l’aigua, l’energia elèctrica i el gas butà. També inclou el lloguer d’un joc de llençols per cada llit i el cobrellit corresponent. Si el temps ho fa necessari, es facilitaran mantes i una estufa de gas butà.

6- El preu de lloguer d’una de les nostres propietats no inclou les tovalloles de bany ni les tovalloles de platja. Tampoc inclou els draps de cuina ni productes de neteja.

7- La casa o apartament s’ha de deixar en les mateixes condicions de neteja i ordre en que es va trobar el primer dia de lloguer. Deixar la propietat bruta o desendreçada, o bé amb escombraries per llençar, es considerarà una infracció i es cobrarà del dipòsit abonat pel client (punt 9).

8- La Recepció de Villas Coll romandrà oberta unes hores cada dia, a excepció del Diumenge. Els horaris d’obertura estaran a la vista a la porta de la Recepció. Es prega una previsió per part del client de les necessitats que pugui tenir, tant pel que fa al canvi de la bombona de gas, com per altres qüestions.

9- Per entrar a la propietat llogada és imprescindible haver pagat un dipòsit de 200 Є. Aquest dipòsit serà retornat als clients l’últim dia de lloguer desprès d’haver passat una inspecció visual de la casa o apartament. El dipòsit no serà retornat si:

  • -S’excedeix el màxim d’ocupants permès per casa o apartament (punt 3).
  • -S’incompleix l’horari de sortida de les propietats (punt 4).
  • -Si es deixa la propietat bruta, desordenada o amb escombraries per llençar (punt 7)
  • -Si es causen desperfectes a la propietat o als mobles o estris de la propietat.
  • -Si es trenquen o perden els comandaments a distància de la TV o del receptor de satèl·lit.

10- En cas d’anul·lació de la Reserva d’una de les nostres propietats per motius aliens a la nostra empresa, no es retornarà el dipòsit del 20% del total del lloguer efectuat en el moment  de reservar.

11- La direcció no pot acceptar cap responsabilitat en cap aspecte de les seves vacances, és a dir, en cas de malaltia, accident o d’altres. Tampoc es fa responsable dels robatoris que es puguin produir a les cases o apartaments. Es recomana als clients que es facin una assegurança que els cobreixi malalties, accidents, pèrdua de diner en efectiu i robatori d’efectes personals.